Mitől különlegesek a mi zöldfalaink?

Zöldfalaink egytől egyig egyedi méretre készülnek, a helyi adottságoknak megfelelően.

Lehetnek bármekkorák, ívesek, sarkosak, lépcsősek, megtörtek, feliratosak, ferdék, valamint fali, képszerű kialakításúak.
Nem tartalmaznak földet – ez azt jelenti, hogy egy sokkal könnyebb és tisztább rendszert építünk ki. Rendszerünk nem szemetel, nem kell időközönként földdel feltölteni, vagy a növényeket átültetni, mert nem férnek már kaspóikban / zsebeikben / kazettáikban, nem élnek meg benne a rovarok, mert nincs hol és a gombák sem lelnek otthonukra a zöldfalainkban.
Egybefüggő növényfelültetet kapunk rögtön, az ültetés után. Nem kell várni 3-6 hónapot, hogy a növények megnőjenek és eltakarják a falat. Nem raszteres ültetésűek.
Bármekkora növényeket be lehet ültetni a zöldalainkba, nincs méret korlát.
A saját zöldfal megfigyelő rendszerünk segítségével, 24 órában figyelni tudjuk őket, hogy a működésükhöz szükséges feltételek teljesülnek-e. Ha valami eltérőt észlelünk, azonnal jelezni tudjuk a tulajdonosnak és így a problémák megelőzhetők. Ilyen pl. víz-, vagy áramkimaradás, mágnesszelepek nem megfelelő működése, a drasztikus hőmérsékletváltozás, vagy ha nem elegendő a fény a zöldfal számára.